Forebyggelse er grundlaget for det hele.

Det er fint – og nødvendigt – at behandle problemerne, når de er opstået; men det er selvfølgelig meget smartere at forebygge, at de opstår !  Det er både nemmere, rarere og billigere!

Forebyggelse betyder først og fremmest at passe tænderne derhjemme med tandbørste og tandtråd.

Det betyder også regelmæssige eftersyn, så problemerne kan tages i opløbet – så tandsten og bakteriebelægninger kan fjernes, inden den fører til paradentose eller huller. Det betyder fokus på pasningen derhjemme.Det betyder måske udskiftning af en fyldning, inden tanden flækker…

Vil man gerne have tænder resten af livet, er forebyggelse ikke til at komme uden om. Selv de fineste, stærkeste og smukkeste tænder kan komme ud for problemer uden forebyggelse. Grundlaget for det hele er eftersynet. Vi bestræber os altid på at gøre det så omhyggeligt, at vi finder ALLE problemer! Vores udgangspunkt er, at du skal have mulighed for at have en 100% sund mund ! Det vil sige : intet tandkød er betændt, ingen huller ligger og gnaver, ingen paradentose æder løs af kæbeknoglen, ingen tænder er tæt på at flække, ingen betændelse ligger i kæben og breder sig omkring en rodspids, ingen tænder står i vejen for hinanden og skaber problemer med biddet. Det kan kun lade sig gøre med omhyggelige eftersyn – herunder røntgenoptagelser.