VIDEN ER AFGØRENDE!

Der er sket meget siden min tandlægeeksamen i 1986. Faget udvikles hurtigere og hurtigere. Nye teknikker, nye materialer, nye maskiner. Hele tiden mere og mere ! Det betyder, at dine muligheder for at beholde dine tænder i bedst og smukkest mulig stand hele livet bliver bedre og bedre.

Det er vigtigere end nogensinde at holde sig opdateret

Vi opdaterer viden både på kurser i ind- og udland, gennem faglitteratur og gennem faglige netværk.

DET ALLERVIGTIGSTE :
Uddannelse på Dawson Academy i England i 2011. En uddannelse, som sætter os i stand til på et meget dybt niveau at vurdere, planlægge og behandle selv det vanskeligste tandsæt. Dawson Academy er ét af de 4 store, meget anerkendte institutter i verden, som beskæftiger sig med en meget omhyggelig måde at være tandlæge på.
Viden om kæbeled, om slid på tænderne, om hovedpine, om smukke smil er en stor del af uddannelsen

SMUKKE SMIL
Gennem uddannelse på Dawson Academy OG gennem medlemsskab af ESCD ved vi MEGET om, hvad der gør et smil smukt. Det er ikke bare et spørgsmål om hvide tænder. Med omhyggelig planlægning kan selv et meget uheldigt smil laves om til et smukt smil. Og vel at mærke, så det holder !

IMPLANTATER
Gennem medlemsskab af ITI og deltagelse i studiegruppe om implantater opdateres viden jævnligt. Det går stærkt !

ALT DET GRUNDLÆGGENDE
Jeg deltager løbende i kurser om rodbehandling, kirurgi, implantater, plast, kroner … alt dét, som udgør den helt almindelige, daglige tandbehandling.

NATURLIGVIS KAN MAN IKKE DET HELE TIL PERFEKTION
Er der brug for specialiteter, har vi et godt netværk af kolleger med speciel viden om specielle behandlinger. Vi henviser fx. vanskelige rodspidsoperationer til en kollega, som arbejder med mikroskop. Specielle og meget vanskelige implantatbehandlinger henvises til en kollega, som næsten ikke laver andet.
Vi kan med andre ord – med lidt assistance – klare ALT.